2016. március 6., vasárnap

Véleményem az online szerkesztőkről

 Helló.
 Nem igazán volt ilyesfajta poszt a blogon, amelyben a saját véleményemet írom le egy adott dologról. Akkor most elérkezett ez a pillanat, hogy leírjam a SAJÁT véleményemet, az online szerkesztőkről. Először is még a bejegyzés elején tisztázni szeretném, hogy ezzel a cikkel senkit nem szeretnék megbántani!
 (Ui: rohadt ő betű a címben)
A bejegyzés nem vonatkozik azokra az emberekre akiknek:
  • Nem elég erős a számítógépük a Photoshophoz
  • Nincs letöltési linkjük a Photoshophoz. Ez esetben, nekem van egy: Photoshop CS6 letöltése

 Vannak olyan "designerek" akik elkezdenek egy design blogot úgy, hogy online szerkesztőt használnak a munkáik elkészítésére. Ez egy ideig oké, amíg nem jönnek rendelések és az ember rá nem jön arra hogy hoppá, hasra csapok Ariana Grande-ról nincsenek zöld ruhás képek, de a rendelőnek zöld fejlécre van szüksége, most mégis mit csináljak? Hisz mégsem tehetsz egy rózsaszín ruhás ember mellé egy zöld hátteret, hogy néz az ki már?
 De miért szeretik az emberek az online szerkesztőket?
 Egyszerű a válasz. Mert könnyű velük dolgozni. Egy fejléc elkészítése nem kerül több időbe, mint 10 percbe. De "amilyen a mosdó, olyan a törölköző", ezek a legtöbb tízperces fejlécek úgy is néznek ki, amennyi ideig szerkesztették őket.
 Egy online szerkesztő hátrányai:
Picmonkey és barátai

  • A minőség ocsmány, de tényleg.
  • Nem rendelkeznek azokkal a lehetőségekkel amelyek egy designer számára elengedhetetlenek, gondolok itt a színezésre etc.
  • Vannak olyan elérhetőségek, amelyeket csak akkor kapsz meg ha fizetsz, míg a Photoshopot letöltheted és megvan minden amire szükséged van. /Vagy megveszed egyszer, és utána boldog ember vagy, mert olyan funkciókat tartalmaz, amelyet egy online szerkesztő még nem is ismer/
 Kivételnek mondanám a Pixlr - t, ha már ragaszkodsz az online szerkesztőkhöz.

Egy online szerkesztő előnyei:
  • Ha eszembe jut valami, majd írok még egy cikket az online szerkesztők előnyeiről.
 Még egyszer el szeretném mondani hogy a bejegyzéssel senkit nem szándékoztam megbántani! Csupán a saját véleményemet mondtam el.

2 megjegyzés:

  1. Szia egyetértek veled de a telefonról szerkesztet fejlécről mi a véleményed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maradjunk annyiban, hogy azokat nem nevezném fejléceknek :)

      Törlés