2016. augusztus 30., kedd

Version 17 - With Aurora

 Csáááááá!
 Már régóta szerettem volna egy olyan designt, aminek a fejlécén Aurora szerepel, és végre megcsináltam! Igaz, nagyon egyszerű, viszont ilyet is akartam, az előző design sem volt annyira csicsás, de ez most tényleg letisztult. Amúgy, csakhogy tudjátok Aurora, egy fiatal énekesnő, Norvégiából és imádom. Igaz, nem annyira ismert, viszont már van egy albuma, az "All my demons greeting me as a friend", aminek az összes számát kívülről fújom, ekszdi. Remélem nektek is bejön ez a fekete-fehér letisztult stílus, véleményeket kommentben, vagy akár a chatbe is írhattok. Apropó, új chat van mert a régit elfelejtettem, milyen meglepő!

2016. augusztus 18., csütörtök

Don't open, dead inside

 Helló.
 Egy újabb egy elvihető designt készítettem nektek, amit épp most sikerült bekódolnom. Nekem nagyon tetszik, szerintem nagyon jól passzol ez a rózsaszínes szín a szürkével. Igazából nem terveztem be előre, hogy én ma összedobok egy designt, csak úgy volt kedvem hozzá, és készítettem egy fejlécet, majd hozzá kódoltam ezt. Ha nektek nem tetszenek a színek, persze át is színezhetitek, de a forrást írjátok meg, valamint ha viszitek kommenteljetek a bejegyzés alá! Nagyjából ennyi, a következő bejegyzésemig sziasztok!


2016. augusztus 13., szombat

Gyakran elkövetett hibák

 Helló!
 Ma egy olyan bejegyzéssel jöttem nektek, amelyben felfogok sorolni pár hibát, amelyet kezdő, vagy akár már profibb szerkesztők is gyakran elkövetnek. Ezek a hibák nagy hatással lehetnek az egész fejléc kinézetére is, viszont könnyen orvosolni lehet őket.

1. A nyomi karakterek

 Rengetek embernél láttam már ezt, hogy amikor egy karaktert rátesz a fejlécre, úgy kicsinyíti le, hogy a végeredmény borzasztó, és óriási hatással van a fejlécre.

Mint ahogyan láthatjátok ezen a fejlécen is, a csaj nagyon rosszul van "méretezve", ami nagyon szemet szúr. Viszont amilyen könnyen el lehet rontani egy ilyennel egy fejlécet, ugyanolyan könnyen helyre is lehet hozni! Csupán amikor a karaktert rátesszük a fejlécünkre, meg kell nyomnunk a ctrl+T billentyűkombinációt, majd a Shift gomb nyomva tartásával kicsinyítenünk a modellünket. 


Azért látszik a különbség, nem igaz?


2. A feliratok

 Ezt is sokan elrontják, a nem megfelelő betűtípus használatával. Nem kötelező letöltött betűtípusokat használni, mert már a Windows is rendelkezik néhány széppel. Valamint a túl csicsázott betűtípusok is szemet szúrnak, és higgyétek el az egyszerűbbek sokkal jobban mutatnak!

3. A feliratok stílusai
 Vannak esetek, amikor jól néz ki egy kis árnyék vagy körvonal a feliratnak. De valamikor már túl sok, és olvashatatlanná teszi az egészet.  ÉS! Ezt a hibát én is sokszor elkövettem, mostanság próbálok megszabadulni tőle. Hogy olyan helyre rakom a feliratokat, ahol alig lehet kiolvasni őket, egy szóval olyan helyre teszem őket, ahol nem nagyon látszanak. Próbáljátok mindig olyan helyre rakni őket, ahol láthatóak!

 Ennyi lett volna ez a bejegyzés, remélem tetszett, sziasztok!


2016. augusztus 11., csütörtök

A rendelésekről

 Helló!
 Bizonyára észrevettétek, hogy a menüpontokban nincs benne a "Rendelés" fül. Nos, nem véletlenül, hanem direkt hagytam ki. Úgy gondoltam, hogyha a BBD-n is lehet tőlem rendelni, akkor ha még itt is lehetséges lenne, rengeteg rendelés jönne! Ezért jobbnak találtam itt kihagyni ezt a lehetőséget, és ezért nem is szeretnék több email-t és a chatben sem szeretnék látni "Mikor lehet rendelni?" "Miért nem lehet rendelni?" kérdéseket. Ha valaki rendelni szeretne tőlem, akkor megtalál a Blueberries Design oldalán, ahol még szabad egy teljes design és kettő darab fejléc rendelése lehetőség.
 Következő bejegyzésemig, sziasztok!

2016. augusztus 5., péntek

The most exotic flower

 Helló.
 Kódoltam egy designt, szóval úgy voltam vele, hogy megosztom veletek! Ha tetszik, akkor le is tölthetitek, valamint be is állíthatjátok a saját blogotokban. FIGYELEM!! A TXT FÁJLOKAT ELOLVASNI, MERT FONTOSAK! Valamint, mivel ebben a hónapban többet kódoltam, rájöttem egy-két dologra, szóval valamikor a közeljövőben egy design csere is lesz. Nem tudok többet írni, ezért ez lenne a vége a bejegyzésnek, a forrást kiírni ha valaki viszi a dizit! KÖSZI PUSZI!