2016. július 10., vasárnap

Speedart nr.3

 Helló.
 Ha már Windows 10, akkor ki szerettem volna próbálni, azt a nagyon vad felvevő programot, amelyet az új operációs rendszer kínál. Annyira vad volt, hogy egy fejlécféleséget is készítettem, amelyet videóra vettem. Minden szuper volt, amíg vissza nem néztem, mert akkor rájöttem, hogy amennyire ingyenes, annyira rossz is (legalábbis nekem). De viszont, nem szerettem volna már kidobni a kukába, ezért bedobtam movie makerbe (igen, oda!) tettem alá valami kis zenét, és végül feldobtam Youtubera. Ha érdekel a videó, nézzétek meg, és dislikeoljátok (most vicces voltam). 
 Több speedartot is szeretnék a jövőben, szóval ha valaki tudna esetleg ajánlani valamilyen videófelvevő programot, azt megköszönném. Na pá! LINK A VIDEÓHOZ

2016. július 6., szerda

Születésnapi képcsomag

 Sziasztok!
 Történelmi pillanat ez, mert végre elhoztam nektek a születésnapi csomagok egy részét. Vagyis, most ebben a bejegyzésben egy képcsomagot tölthettek le, amelyben 432 fotó található! Remélem segítségetekre lesznek majd, mikor hozzá álltok egy fejléc elkészítéséhez. Textúrákat is hoztam volna, viszont azért a textúrákkal az a baj, hogy vannak olyan emberek, akik nem szeretnék, hogy más oldalakon legyenek feltüntetve a textúráik, szóval inkább azt hanyagoltam. De még jönni fogok egy PNG csomaggal, valamint egy modell csomaggal. Következő bejegyzésemig sziasztok!


2016. július 5., kedd

Back!

Haló!
Ahogy mondtam az előző bejegyzésemben, visszatértem egy új designnal, amely teljes egészében saját! Kétféle verziót készítettem belőle, az egyik az ilyen zöldes volt, viszont annyira nem tetszett, amúgy ez a fejléc volt rajta:


 Ugyan ilyen, csak más színekben. Ahogyan itt is megváltoztattam a dizájnt, nem tettem másként a Google+ -os profilomon sem, ott így néz ki:

 Szóval teljesen megújultunk, most már van chat is, valamint fel is tudtok iratkozni! Következő bejegyzésemig sziasztok!