2016. február 28., vasárnap

Modellek fejlécre

 Helló.
 A mai nap folyamán keresgéltem nektek újra képeket, viszont most modellekről. Forrás: We Heart It

2016. február 27., szombat

Make me your Aphrodite

 Helló.
 A tegnap rászántam magamat arra a dologra, hogy a google+ - os "címlapképemet" és profilomat lecseréljem. Igazából, már jól mennek ezek a színezős cuccok is, úgy értem egyre kevesebbszer használok letöltött színezést a fejléceimen. Véleményeket írhattok nyugodtan kommentben. Szép napot!

  

2016. február 23., kedd

Márciusi, vagyis ABD 11. Verzió

 Helló.
 El sem hiszem, hogy már csak egy próba vizsgám van, amit holnap fogok megírni, Magyar nyelvből, szóval annyira már nem félek tőle, mint az előző kettőtől, és ma úgy döntöttem hogy neki állok az új design-nek, amivel nem bajlódtam olyan sokat, viszont a fejléccel voltak problémák, de szerencsére meg tudtam oldani őket. Szép estét!

2016. február 20., szombat

Tavaszi színpaletták

 Hali.
 Tél elején is hoztam egy színpaletta csomagot, ezért úgy döntöttem, hogy mindjárt itt a Tavasz ezért hozok egy tavaszi színpaletta bejegyzést, amivel remélem segítek egy-két embernek, akik még nem tudják milyen színekbe öltöztessék oldalukat Tavasszal. A színpaletták a design seeds oldaláról származnak, ahol természetesen még több képet is találhattok!

2016. február 18., csütörtök

Még több kép fejlécre

 Hali.
 Omájdzsiszösz, tegnap több mint 210 kattintás jött az oldalra, amelynek a segítségével elértük a 8100 oldalmegjelenítést, jee. Mivel a tegnap 59 képet hoztam fejlécekre, ezért hogy legyen egy szép kerek szám, itt van még 41 belőlük. Remélem tetszik! :) Ps.: Ezek sem sajátok!

2016. február 17., szerda

Képek fejlécre

 Hali.
 A mai bejegyzésemben különböző képeket találhattok, amelyekkel fejléceiteket díszithetitek. Ezek a képek nem sajátok, hanem különböző oldalakról gyüjtöttem össze őket! Szép napot! :)


2016. február 15., hétfő

Elkészült design rendelés

 Helló.
 Egy újabb elkészült dizájnnal jöttem nektek, amelyet Alexa M. számára készítettem el. Nagy meglepetésemre, ma felnéztema funkyimg-re, és működött. Ómájdzsiszösz, ez most komoly? Na jó, igazából örülök neki, hiszen sokkal jobban szeretem minta tinypic-et. A rendelés még mindig inaktív, és az is marad szerintem márciusig, mert jövőhéten olyan "elővizsgáim" lesznek.



2016. február 14., vasárnap

Váratlan design csere, vagyis ABD 10. Verzió

 Hali.
 A tegnap nem nagyon voltam gépközelben,  ezért csak telóról néztem egyszer-egyszer fel az oldalra, és ott nem adta be a fejlécet. Nem nagyon izgatott, gondoltam telón máshogy működnek az ilyen dolgok, aztán a reggel felnéztem a számítógépemről a blogra, és a fejléc ott sem látszott. Végül megláttam, hogy a funkyimg.com többé már nem létezik, legalábbis nekem nem adja be az oldalt, amit nagyon sajnálok, hiszen az egyik legjobb képfeltöltő oldal volt. Ezért összeraktam egy új designot, Marina-val a főszerepben, a chat valamiért nem úgy működik ahogyan én azt szeretném, majd megpróbálom kijavítani! Legyen szép napotok :)

2016. február 9., kedd

Photoshop CS6 letöltési link

 Tsöwi.
 Mivel néhányan kérdezték, nekem honnan van meg a Photoshop, ezért úgy döntöttem hogy feltöltöm Google Drive-ra, és mindenki le tudja tölteni, aki szerkeszteni szeretne. A letöltés pofon egyszerű, viszont a telepítéshez szükségetek lesz a PowerISO nevezetű programra, vagy Daemon Tools-ra. Én PowerISO-t használok, szóval annak a letöltési linkjét is megadom. Remélem sokaknak segítek ezzel a bejegyzéssel :) (Ez a verziója a Photoshopnak tartalmazza a Bridget is)


2016. február 7., vasárnap

Elkészült rendelés - A hét szirom legendája

 Tsöwi.
 A mai nap folyamán elkészültem egy rendeléssel, Sayaa Badrick számára. Sajnos az előző designjét az oldalnak nem print screeneltem le, ezért csak amit én szerkesztettem tudom csak megmutatni, remélem nem baj. Viszont átraktam magam inaktívba, mert ez most egy kicsit sok hogy a blueberries-nél is jönnek rendelések, és itt is, majd amikor kész leszek a mostani rendelésekkel, újra aktív leszek!

A hét szirom legendája



Honnan szerezz jó minőségű grafikai cuccokat #2

 Tsöwi.
 Mivel az elmúlt napokban/hetekben sok időt fordítottam a szerkesztésre, rengeteg olyan oldalt találtam DeviantArton akik szuper textúrákat, PNG képeket készítenek. Ezért úgy gondoltam, hogy megcsinálom a "Honnan szerezz jó minőségű grafikai cuccokat" második részét, és ha majd még a közeljövőben találok ilyen oldalakat, megosztom veletek őket.

- ExoticPngs -  OMÁJDZSISZÖSZ! Most komolyan, kinek van kedve PNG képeket vagdosni, ha megtalálta ezt az oldalt? Szerintem senkinek! Ez az oldal PNG képek gyártásával foglalkozik, és nagyon jó minőségben! Sok sztárról, bandáról, modellekről készít PNG képet a szerkesztő. Hasonló oldalak: MAGIC-PNGS , AestheticPngs .

- Evey-V (Erica V.) - Itt tényleg, amire szükséged van megtalálod! De most komolyan, textúrák, PNG képek, képcsomagok, PSD színezések, sablonokat azt hiszem nem csinál, de lehet hogy valahol társszerkesztő.

- raven-orlov -  Ez is hasonló az előzőhöz, csak itt vannak PSD fejlécek is, amelyeket letölthettek.

 + Oldalak: youwakeup (Evelyn) 
                   Follow-The-Flame
                   stupid-owl (Agata)

 Ennyi lettem volna mára, remélem tetszik a bejegyzés! További szép napot!



2016. február 6., szombat

Design bejegyzés

 Tsöwi.
 Itt lenne a nagyon nagy design bejegyzés, amit miután megírtam rájöttem hogy azért annyira mégsem nagy :D . De ettől függetlenül, remélem örültök neki, tettem bele PSD fejléceket is, és PNG fejléceket egyaránt. Vannak textúrák, képek, és egy saját készítésű sablon is található benne.. Ha tetszett a bejegyzés akkor nyomj egy pipát, és ha viszel valamit írd meg kommentben, köszi.

Fejlécek:






PSD Fejlécek:




Sablon:



Textúrák:










Képcsomagok:




2016. február 5., péntek

Goody Goody

 Helló.
 Tudom, Január 31-én volt design csere, viszont azért cseréltem le azt a designt mert most, hogy már tudok kódolni /nem mindent, még van mit tanulnom, de egy középfokon már tudok/ lecserélem a designt, hiszen minek legyen egy Lengyel sablon a blogon, ha én is tudok csinálni egy majdnem ugyanolyat. Holnap pedig egy óriási design bejegyzéssel jövök :)