2016. január 29., péntek

With Cara :)

 Tsöwi.
 MEGGYÓGYULTAM! Ó igen! És mint láthatjátok megcsináltam a Februári dizit, ami nekem most tényleg, nagyon tetszik! A napokban fogok hozni egy óriási designbejegyzést, csak hogy kárpótoljalak titeket :)

2016. január 27., szerda

Azért nincs bejegyzés, mert..

 Tsöwi.
 Először is, köszönöm a már több mint 7K oldalmegjelenítést! Viszont, ez egy nagyon rövid helyzetjelentés lesz, amelyben elmondom nektek, hogy miért nincsenek bejegyzések. Igazából, egy oka van, dolgozataim már nincsenek, de lebetegedtem, és suliba sem járok ezen a héten, hanem csak pihenek, viszont a hétvégén igyekszem valamit hozni majd :)

2016. január 21., csütörtök

Palvin Barbara giffek

 Sziasztok.
 Először is bocsánat, amiért nem hozok frisst, de tanulnom kell, és nincs sok időm. Mert ha nem tanulok, akkor igazából ma is osztálytársam születésnapja volt, és oda kellett mennem, úgy hogy holnap történelem tz-t irok, de no problemo. Szóval, itt van 10 darab Palvin Barbara giff, remélem tetszenek.
2016. január 16., szombat

Három elvihető fejléc

 Jó reggelt mindenkinek. A mai bejegyzésemben, három elvihető fejlécet hoztam nektek, amelyekért chaten lehet jelentkezni. Ezekből a fejlécekből kettőt a tegnap, és a harmadikat pedig ma, remélem tetszenek :)


2016. január 15., péntek

Together

 Sziasztok!
 Nem nagyon tetszett az előző design, ezért ma mivel úgyis péntek van, úgy döntöttem hogy felrakok egy újat, ami mint láthatjátok egy fehér-bordó-szürke színekből álló dizájn. Nekem sokkal jobban tetszik, igaz nem valami télies, de hol írja hogy ha tél van, akkor a dizi is téli kell legyen. Vélemények/észrevételek jöhetnek chaten.

2016. január 12., kedd

Hogyan kezdj el egy design blogot

Sziasztok. Először is bocsánat hogy a tegnap nem volt bejegyzés, de nekem is elkezdődött mostmár a suli, és hát ja, fárasztó.
A mai bejegyzésemben a design blogokról fogok nektek írni, vagyis igazából arról hogy hogyan érdemes elkezdeni egy ilyesfajta blogot mint az enyém.
1. Tanulj meg szerkeszteni! Minél többet szerkesztel, annál szebb fejléceket tudsz majd összehozni, szóval gyakorolj sokat, nekem rengeteget segítettek még az ilyen fejléc készítős videók is, hogy neveket is említsek: Lizz Kaviste, Renfri.
2. Legalább annyit tanulj meg hogyan kell átszínezni egy Deviantartos designot. Én sem vagyok profi kódoló, de azért egyet s mást tudok, hiszen ha nem tudnák nem így nézne ki a blog.
3. A jó fejlécek alapja, a jó minőségű képek, szóval próbáld fejléceidet jó minőségű képekkel díszíteni. Van egy ilyen bejegyzésem is, "Honnan szerezz jó minőségű grafikai cuccokat" címen.
Ha ez a három tény megvan, készen állsz megnyitni a blogodat, sok sikert!

2016. január 10., vasárnap

Téli színpaletták

 Sziasztok.
 Először is, szeretném megköszönni azt hogy a mai nap folyamán több mint 200 oldalmegjelenítés volt a blogon. Hihetetlen, nagyon örülök neki, lehet valakinek ez egy kis szám, de nekem nagyon nagy, és köszönöm mégegyszer.
 A mai bejegyzésemben téli színpalettákat fogtok találni, remélem tetszeni fognak.
 Nem végső sorban pedig, a másik blogomon is nyugodtan követhettek, ha minden igaz jövőhéten prológus: Human
2016. január 8., péntek

Fekete-fehér női karakterek

 Hellóka.
 Hoztam nektek egy pár karaktert, amelyeket az internetről kerestem, és kicsit javítottam a minőségükön. Mindegyiket direkt fekete-fehérre alakítottam, nem tudom miért igazából, csak úgy jött, remélem tetszenek :)
2016. január 7., csütörtök

Visszatértem

 Sziasztok.
 Igen, most sokaknak furcsa lehet ez a bejegyzés az előző után, amikor elköszöntem a blogspottól és a deviantART-ra költöztem, viszont nem nagyon posztoltam oda sem, de szerkeszteni még mindíg szerkesztettem, és rájöttem hogy én tényleg szeretek szerkeszteni, és végül úgy döntöttem hogy visszajövök inkább blogspotra. Remélem azért vannak olyan emberek, akik örülnek ennek, a cseréket véletlenül kitöröltem kettő darab cserére emlékszem, azokat ki is fogom rakni, a többi pedig ha látja ezt a bejegyzést írjon chaten, vagy ha akar le is vehet. Ennyi lett volna ez a bejegyzés, sziasztok.