2015. augusztus 30., vasárnap

- Honnan szerezz, jó minőségű grafikai cuccokat -

Helló!
Itt vagyok egy új begyezéssel, omágád. Szóval mingyárt itt a suli, viszont nekem még van bő kettő hetem a kezdetekig, szóval nekem még van egy kis időm a nyári szünetből, de nem is ez a lényeg, hanem az hogy milyen bejegyzéssel készültem nektek mára. Ebben a bejegyzésben, olyan oldalakat fogok nektek leírni, vagy bemutatni, ahonnan én szerzem be a grafikai kellékeket a munkáimhoz.

Terriblecrash
 Biztos vagyok benne hogy egy páran ismeritek már, hiszen szerintem design blogok között, ő a legjobb, legalábbis nekem ő a kedvencem. Igaz hogy lengyel, de tud angolul is, mivel én már küldözgettem neki emaileket, meg ilyesmi. Nála találhatsz, sablonokat, textúrákat, képcsomagokat, patterneket, és még sok más dolgot, ami hasznodra válhat. /HOGY LETUDD TÖLTENI A KELLÉKEKET, ÍRNOD KELL NEKI EGY LEVÉLT, ÉS FEL KELL IRATKOZNOD A BLOGJÁRA/

Breatherain
 Hát itt lenne a másik, király vagy királynő, mivel ennél a blognál is nem kevés választék van. Terriblecrash-nál fel kell iratkoznod a blogra, hogy megkaphasd a kódot, amivel ki tudod csomagolni a cuccokat, viszont itt semmire sincs szükséged. Személy szerint, én feliratkoztam a blogra, azt hiszem, habár nem biztos /lel/, ez is egy nagyon jó blog, ez is lengyel, de kit érdekel?!

Cherryuniverse
 Ez már egy magyar oldal, igazából azt hiszem ez az első designes oldal, amit komolyabban elkezdtem böngészni. Ez nem egy "blogos" design oldal, ez annál szerintem sokkal több, mint egy átlagos design oldal. Nagyon sokat segít a szerkesztő, van egy csomó fejléc tutorialos videója, és még sok más.

Carllton
 Igazából ő egy személy, és azt hiszem övé a Breatheraines blog, viszont van Deviantartja is, ahol mégtöbb kelléket találsz. PSD színezéseken kívül, találsz még különféle blendeket, fejléceket, sablonokat, textúrákat, ami szem, szájnak ingere azt itt megtalálod.

Glamour factory
 G-portálos oldal, tudom, viszont itt is van egy csomó minden. Megjegyzem, nagyon szép színpalettákat találtok az oldalon!