2015. június 22., hétfő

Hogyan készíts gif.-ből avi.-t / How to create gif. to avi.

Helló.
Tudom, nagyon rég voltam már megint, de mivel már úgy július közepén el szeretném kezdeni a történetes blogomat, ezért kerestem oda karaktereket, sablonokat, zenéket és giffeket, mivel trailert is szeretnék neki. De ugyebár, GIF.-et nem lehet betölteni az újabb Windows Movie Makerbe, vagyis lehet de nem mozog. Letöltöttem egy csomó konvertáló programot, amire azt írták hogy át tudja konvertálni a GIF.-et AVI.-ba, hát egy ló.... tudja. Sőt még vírusosak is, úgyhogy nem ajánlom hogy letöltsétek őket, viszont most találtam egy ingyenes online oldalt, amely GIF.-ből AVI.-t csinál, pár másodperc alatt, ez egy nagyon hasznos oldal szerintem, a trailer készítőknek nagy segítség lehet. Na de nézzük is, hogyan működik:

1. Először is írjátok be az URL sávba azt hogy, CloudConvert.com:


2. Második lépésben, kattintsunk a "Select files" fülre, ha nem mentettük le a giffet az sem baj, mivel ez az oldal, ha rámegyünk a Select Files fül mellett lévő kis nyílra, akkor lehetővé teszi hogy akár URL címből is konvertáljunk:


3. Ha ráklikkeltünk a fülre, bedob egy ablakot, amelybe be kell helyeznünk a giffünket:


4. Én a 3-as számú giffet jelöltem ki, aztán rámentem a "Megnyitás" fülre, utána pedig a Start Conversion-ra kattintsunk

5. Már csak le kell töltsük a videót, mivel ez már egy videó mert AVI.-ban van. Remélem segitségetekre volt ez a kis "útmutató" és remélem mindent jól magyaráztam el. Ennyi lettem volna mára, következő bejegyzésemig sziasztok.

Csak hogy lássátok, tényleg működik:

2015. június 11., csütörtök

Speedart #2 || Taylor Swift

Helló.
Itt is vagyok a beígért Speedart videóval, amelynek a főszereplője Taylor Swift. Tudom, kicsit összedobott, nem tudom miért bénáztam ennyit, de azért szerintem nem sikerült rosszul. A fejléc is tetszik, szóval ha nektek is akkor írjátok meg kommentbe, vagy akár a chaten, és ha tetszik a videó lájkoljátok. /későn vettem észre a 360-os felbontást, nem tudom mi lehet a baj, pedig 1080-ba mentettem/


2015. június 9., kedd

AHS Idézetek #2/AHS Quotes #2

Helló.
Igen, tudom újra csak ilyen idézeteket hozok, de most találtam őket, és nekem tetszenek, szóval gondoltam elhozom ezeket is nektek. Megmondom őszintén, nekem tetszenek, és fel is használtam belőle egy párat, amit majd a következő Speedart videómban látni is fogtok. Szóval ennyi lett volna ez a kis bejegyzés, sziasztok.
2015. június 7., vasárnap

AHS Idézetek / AHS Quotes

Helló.
Itt vagyok egy újabb bejegyzéssel, amelyben American Horror Story-s idézeteket hoztam nektek, amelyekkel akár fejléceiteket is díszíthetitek. Mielőtt még bárkinek szemet szúrna az a sok angol szó, mint a menüben, mint a modulcímekben, vagy talán a bejegyzés címében, ezeket azért írtam így, mert lehetséges hogy, ha még most nem is, de később akad 1-2 ember aki nem Magyarországról követi blogom, hanem más országokból, és ezt így jobbnak találtam, mivel azért több ember beszél angolul, mint magyarul. Remélem tetszenek az idézetek, és visztek majd párat, tudom hogy kevés, de igyekszem majd többet is hozni,  következő bejegyzésemig sziasztok.


2015. június 6., szombat

In Trouble

Helló.
Elérkezett újra hogy gép elé üljek, és egy bejegyzést írjak nektek, gondolom észrevettétek hogy az oldalra felkerült a harmadik design, ami szerintem mindkettő közül a legjobban sikerült. Nekem nagyon tetszik a színvilága a fejlécnek ez a zöldes-piros. Remélem nem vagyok ezzel egyedül, és nektek is tetszik, mivel sokat dolgoztam vele. Láthatjátok más a "stílusa" a fejlécnek, ez ennek a hétnek köszönhető, jöhettek olyan dolgokkal hogy "egy hét alatt nem lehet fejlődni" stb. De szerintem lehet, legalábbis nekem sikerült, és érzem a fejlődést, és szerintem látszik is. Tehát ezzel a bejegyzés ennyi lett volna, ezennel  véget vetek a "zárásnak" és újra megnyitom a blogot. A következő bejegyzésemig sziasztok.